Featured Video Play Icon

[VIDEO] Distrilog opent 20ste ‘Triton’-site in Willebroek!

Transport- en logistiekgroep Distrilog verstevigt zijn basis in Willebroek. De nieuwe site ‘Triton’ is meteen de twintigste vestiging van de groep. Operations Director Philip Salaerts legt uit waarom deze extra site in Willebroek nodig was.

Naast de sites langs de Willebroekse Koningin Astridlaan en op de Victor Dumonlaan, opende Distrilog Group recentelijk een bijkomende vestiging in dezelfde omgeving aan het kanaal in Willebroek. De site genaamd ‘Triton’ is gelegen in het Business Park De Hulst. Het magazijn telt 19.000 m², omvat 30 laadkades en is 10 meter hoog. De site omvat de volledige crossdock-activiteiten van de groep, een verhuizing die werd ingegeven door de komst van een grote nieuwe klant voor Distrilog. De opening van de ‘Triton’ site, de twintigste vestiging van de groep, volgt snel op de indienstneming van een nieuwe site op de voormalige Philips-terreinen in Kontich in april.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo