Volkswagen Amarok wordt op 7 juli voorgesteld

Nog iets meer dan een week geduld, want dan toont Volkswagen eindelijk alles van de nieuwe Amarok. Intussen krijgen we nog een teaser te zien van de buiten- én van de binnenkant.

Op de teaser van het exterieur zien we vooral de nieuwe ledlichten van de tweede generatie VW Amarok, de rest is nog in schaduwen gehuld. Eerder liet Volkswagen ook al de achterklep zien met de modelnaam erin gestanst. Over het interieur weet VW Commercial Vehicles al wat meer te vertellen: er zal een verticaal infotainmentsysteem aanwezig zijn met een formaat tot 12 inch, dat aangevuld wordt door fysieke knoppen om moderniteit te verzoenen met functionaliteit.

Het belangrijkste nieuws is echter dat we de nieuwe pick-up van Volkswagen volledig te zien zullen krijgen op donderdag 7 juli om 10u. Er is dus een einde in zicht voor de maandenlange teasercampagne.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo