Autosalon: Astara presenteert een Isuzu D-Max Omuro

De Astara-groep staat op het Autosalon van Brussel met een reeks nieuwe producten, waaronder een rijkelijk voorziene speciale Omuro editie van de Isuzu D-Max pick-up.

De laatste generatie van de Isuzu D-Max kwam in 2020 op de markt (met een dieselmotor van 164 pk en 360 Nm). Hij krijgt nu gezelschap van een speciale serie die Omuro heet, naar een Japanse vulkaan… Hij profiteert van het LSE-uitrustingsniveau en zal verkrijgbaar zijn in Valencia Orange of Onyx Black. De uitrusting omvat een automatische transmissie met 6 versnellingen, een premium bodypack met zwarte rolbeugel en carrosseriekleurige kofferbak, een Piano Black interieur, een 9-inch infotainment scherm, een premium surround sound systeem en diverse veiligheidsvoorzieningen. Deze versie heeft ook een donkergrijze zeshoekige grille, LED-verlichting in het interieur en een zwarte ‘Omuro’-badge. Er zullen slechts 50 exemplaren beschikbaar zijn voor de Belgische markt (€ 40.990 excl. BTW).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo