Castrol vernieuwt merk en logo

Het nieuwe logo van Castrol (onderdeel van de bp group) heeft een moderner en levendiger ontwerp en moet ‘de veranderende behoeften van klanten weerspiegelen’. Het behoudt toch de rode, groene en witte kleuren van Castrol.

De kernactiviteiten van Castrol blijven smeermiddelen. Echter onderzoekt de bp-dochter mogelijkheden om oplossingen en diensten te leveren die hierop een aanvulling vormen. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld al Castrol ON, een reeks vloeistoffen voor elektrische voertuigenvetten, gelanceerd en zal ongeveer 60 miljoen dollar investeren in een nieuw testcentrum voor EV-accu’s en een analytisch laboratorium in het Verenigd Koninkrijk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo