Gheeraert opent nieuwe truckwash in Brugge

Vanaf begin april (de exacte datum stata nog niet vast) kunnen chauffeurs met hun truck terecht in de nieuwe truckwash van Transport Gheeraert aan de Pathoekeweg in Brugge. Het is de tweede wasstraat die Gheeraert opent: de eerste is al 17 jaar operationeel in Loppem en draait daar op volle toeren (foto). Een verdubbeling van de capaciteit drong zich dus op.

“Het is fijn om te zien hoe het klantenbestand jaar na jaar groeit”, zegt Stephen Haeck, garageverantwoordelijke bij Gheeraert. “Zodra de werken waren gestart, verspreidde het nieuws zich als een lopend vuurtje. We hebben de voorbije weken al verschillende truckers over de vloer gehad die even kwamen polsen naar de openingsdatum. Het is iets dat duidelijk leeft.”

In de nieuwe truckwash is ook aan het milieu gedacht: “De installatie is bijzonder energiezuinig. Bovenop het dak van de werkplaats zijn er zonnepanelen geplaatst om de wasstraat van energie te voorzien. Daarnaast voorkomen we waterverspilling door regenwater op te vangen. Op die manier willen we vrachtwagens zo duurzaam mogelijk wassen”, vertelt Stephen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo