Van Mossel levert eerste eActros aan Depannage 2000

Gisteren handigde Koen Claesen (CEO Van Mossel Automotive Groep België & Luxemburg) de sleutels van de eerste eActros aan Serge Temmerman, directeur van Depannage 2000. Dat was het sluitstuk van de Truck Electric Experience in het Antwerpse Havenhuis.

De eActros 300 van Depannage 2000 zal ingezet worden om takel- en bergingswerken emissieloos en geruisloos uit te voeren. Er werd gekozen voor drie accupakketten, wat een totale accucapaciteit van 336kWh betekent.

Depannage 2000 is al enkele jaren een pionier op het gebied van CNG. Het wagenpark van Depannage 2000 omvat zes voertuigen van dit type, die vooral worden ingezet in stedelijke gebieden waar hun lage geluidsniveau een groot voordeel is.

Hetzelfde geldt voor de eerste elektrische vrachtwagen die door Mercedes-Benz en dealer Van Mossel wordt geleverd. “We moeten deze nieuwe technologie uitproberen, waarmee we nog milieuvriendelijker en nog stiller kunnen werken bij storingen in de stad”, legt Serge Temmerman uit, die zelfs verwacht dat hij zijn personeel zal moeten vragen de radio niet te hard te zetten… aangezien die nu de belangrijkste geluidsbron zal zijn!

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo