Justdrive-gamma wordt verrijkt met de Ecobox

SBR’s Justdrive gamma van gesloten opbouwen heeft een nieuwe telg met de Ecobox. Dit is een opbouw speciaal ontworpen voor elektrische bedrijfsvoertuigen.

De Ecobox wordt gekenmerkt door een aerodynamische vormgeving die ontworpen is om de luchtweerstand te verminderen en het bereik van de batterij te vergroten. Volgens SBR is uit praktijktests gebleken dat de actieradius van elektrische voertuigen met 14% toeneemt ten opzichte van een vergelijkbare opbouw met rechte hoeken.
Met de lancering van de Ecobox wil het Justdrive-assortiment bedrijven ondersteunen in hun streven naar duurzame mobiliteit, zoals Thomas Malysse van SBR aangeeft: “De Ecobox is een ideale aanvulling op ons leveringsprogramma en biedt onze klanten de mogelijkheid om duurzaam te rijden zonder in te leveren op efficiëntie.”
SBR is een familiebedrijf uit Kortrijk dat zich richt op carrosserieoplossingen voor voertuigen van 3,5 tot 26 ton.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo