Dematra neemt De Sloover over

De Dematra Group, gespecialiseerd in logistieke diensten en fijnmazige distributie binnen de Benelux, heeft Transport De Sloover overgenomen. Door deze overname versterkt Dematra Group haar positie in het transport van volle ladingen.

Transport De Sloover werd opgericht in 1989 door Eric De Sloover en begon met de distributie van goederen. In 1996 nam zijn zoon Stephan de leiding van de firma over en vanaf dat moment kende de firma een flinke groei, onder andere in 2003 toen de firma Trans Ivan werd overgenomen. Vandaag telt de vloot 25 voertuigen die actief zijn in de Benelux en Noord-Frankrijk.

“Met de overname van De Sloover is Dematra in staat om haar dienstenpakket uit te breiden richting full truckload transport en haar klanten meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden te bieden. Het bestaande management van De Sloover blijft aan boord om de continuïteit te garanderen. Alle werknemers van De Sloover zullen geïntegreerd worden in de Dematra groep en blijven de full truckloads uitvoeren. We heten onze nieuwe werknemers en klanten van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. De klanten van De Sloover worden naadloos overgezet naar de systemen van Dematra en kunnen gebruik blijven maken van de vertrouwde dienstverlening”, aldus Geert De Jaeger CEO van Dematra Group.

Cédric De Jaeger: “Door deze combinatie zijn we in staat om nog minder lege kilometers af te leggen wat zowel economisch als ecologisch een voordeel is. Omdat Transport De Sloover een eigen specialiteit (full truckloads) heeft binnen de groep zal de integratie vlot kunnen verlopen. Voor alle chauffeurs verandert er op zich vrij weinig.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo