Lien Drieghe versterkt het DKV Mobility team

DKV Mobility heeft Lien Drieghe aangenomen als accountmanager. Zij wordt verantwoordelijk voor de verschillende producten en diensten in de Fleet en eMobility sector. Lien’s vaardigheden variëren van human relations tot IT, waarbij dit laatste met name interessant is voor de marketing van de digitale producten van DKV Mobility. Ze was voorheen HR-consultant bij de Cronos Group.

Lees alles over DKV Mobility Benelux

DKV Mobility Benelux

video

Samen Sterk bij Jacobs Transport – Transport & VAN TV 55

Jacobs Transport uit Genk is al sinds 1934 een gevestigde waarde in transportland. In 2002 namen zakenpartners Bart Tilmans en Francis Paulussen het bedrijf over. Tilmans focust zich op de transportactiviteiten, Paulussen leidt de afdeling voor autocars.  De partners van Jacobs Transport hebben allemaal een langdurige relatie met het bedrijf. Zo vertrouwt het Genkse transportbedrijf […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo