Vestas bestelt 100 Volkswagen ID. Buzz Cargo

Volkswagen Bedrijfswagens en Vestas Wind Systems, leverancier van duurzame energieoplossingen, hebben een nauwere samenwerking aangekondigd. De firma bestelde 100 ID. Buzz Cargo en beide bedrijven willen samenwerken aan oplossingen voor geëlektrificeerd transport.

De eerste ID. Buzz Cargo werden in februari 2023 geleverd. Ze worden ingezet voor service- en onderhoudsactiviteiten voor windturbines in Denemarken en Noord-Duitsland, andere Europese markten volgen later. Het doel van Vestas is om in 2030 koolstofneutraal te zijn en om duurzame mobiliteit in de praktijk te brengen. De integratie van VW ID. Buzz Cargo is één manier om dit te bereiken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo