Hutchison Ports Belgium vergemakkelijkt toegang voor transporteurs dankzij de Hakka Hub

Toegang tot de inland containerterminal Hutchison Ports Belgium kan nu vooraf geboekt worden via deelplatform Hakka. Dat bespaart tijd bij de aanmelding ter plaatse en vermijdt betalingen bij de ingang.

Containerterminal Hutchison Ports Belgium in Willebroek maakt gebruik van het deelplatform Hakka. Via de Hakka Hub kunnen terminals en depots hun verschillende diensten eenvoudig ter beschikking stellen aan transporteurs, zoals tijdelijke stockage van containers.

Dankzij Hakka verlopen betalingen ook vlotter die nodig zijn om toegang te krijgen tot de terminal. “Chauffeurs hoeven niet langer met kredietkaarten in de weer te zijn bij aanmelding aan de terminal,” vertelt Ruud Reunis, Sales bij Hakka. “De planner kan voortaan vooraf een Terreinkaart aankopen. De prijs hiervoor wordt eerst gereserveerd op een lopende rekening en gaat nadien van die rekening van zodra de chauffeur toegang krijgt. De facturatie gebeurt ook volledig automatisch.”

Om toegang te krijgen moet er overigens geen precies tijdsslot worden ingeboekt. “Een geschatte aankomstdatum volstaat,” zegt Reunis. “Dit is geen precies tijdslot, en daar mag dus speling op zitten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo