ALD Automotive | LeasePlan zamelt €20.000 in voor goede doel

Leasemaatschappij ALD Automotive | LeasePlan heeft de fikse som overhandigt aan het Brugse goede doel Pelicano dat zich inzet voor kinderen in armoede.

In juni organiseerde ALD Automotive | LeasePlan het Move For Good-project voor werknemers. Het initiatief zette werknemers aan om deel te nemen aan activiteiten die hun fysieke en mentale gezondheid boosten, waaronder yogasessies en een fietstocht.

Met dit initiatief zamelde de leasingmaatschappij een mooie som van 20.000 euro in voor jongerenorganisatie Pelicano. Pelicano steunt kinderen in armoede door hen een budget toe te kennen dat gebruikt wordt voor schooluitstappen en benodigdheden en voor een gezonde maaltijd per dag.

“Zo’n initiatief is een echte aanrader als je de teamspirit wil boosten. Je leert je collega’s beter kennen in een andere setting en je werkt tegelijkertijd samen om een doel te behalen. Gaandeweg krijg je ook de kans om elkaar aan te moedigen”, aldus Johan Portier, Country Managing Director van ALD Automotive | LeasePlan.

Kristof De Boever, Head of Corporate Partnerships bij Pelicano is ontzettend dankbaar voor de gulle donatie: “Met deze donatie kunnen we maar liefst 14 Pelicanokinderen één jaar lang financieel ondersteunen, 8.000 gezond gevulde brooddozen bezorgen of 4.500 warme schoolmaaltijden betalen voor kinderen die het thuis moeilijk hebben.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo