Promoteon (Pirelli) breidt SuperTruck-netwerk uit

Prometeon (een spin-off van Pirelli Tyres die onder meer Pirelli-vrachtwagenbanden commercialiseert) heeft zopas de eerste internationale conventie van zijn gespecialiseerd SuperTruck-netwerk afgerond. Een netwerk dat zijn bereik aanzienlijk uitbreidt naar nieuwe landen, waaronder België.

Promoteon werd opgericht in 2017 en produceert en distribueert banden voor vrachtwagens, landbouwmachines en bouwvoertuigen onder de merken Pirelli, Formula, Pharos en Anteo. Promoteon heeft wereldwijd drie R&D-centra en vier fabrieken en vertrouwt op een verkoop- en servicenetwerk genaamd SuperTruck, dat zelf bestaat uit onafhankelijke maar niet-exclusieve partners.

Dit netwerk bestrijkt momenteel Italië, Polen, Griekenland, Cyprus, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Portugal, en wordt momenteel gelanceerd in Duitsland, Zwitserland, België en Oostenrijk. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder PRO Check (bandenspanningscontrole), PRO Management (wagenparkbeheer), PRO Time (24/7 assistentie) en PRO Campus (een opleidingscentrum voor partners). Prometeon onderscheidt zich ook met zijn commercieel aanbod Fleet Fit, op maat gemaakt voor elke vloot en waarbij klanten een vast bedrag per maand betalen voor hun volledige bandenvloot, inclusief diensten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo