Featured Video Play Icon

[VIDEO] Nelissen – “Belangrijk om over te schakelen op CO2-neutrale productie”

Al meer dan 100 jaar worden in Lanaken de bakstenen van Nelissen Steenfabrieken gemaakt. Het hoofdkwartier – mét productiehal – oogt niet alleen vooruitstrevend, het is het ook. Nelissen is een familiebedrijf pur sang en ontpopte zich tot een belangrijke speler op de internationale markt.

Nelissen zet continu in op innovatie en ontwikkeling. Verduurzaming is één van de topprioriteiten de komende jaren. Een nieuwe CO2-neutrale productiehal tegen 2032 is dan ook de ambitie. Belangrijke uitdagingen dus, die heel wat extra inspanningen met zich meebrengen. En net daarom rekent Nelissen Steenfabrieken op een pool van bekwame partners.

Aan het woord:

  • Luminus
  • G&D Energy
  • Sibelco
  • Idearté
  • TDL Group
  • Office-IT
  • archipelago

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo