Zero Emission Xperience: een volle lading aan lichte bedrijfsvoertuigen

Met bijna 80% van de Belgische markt vertegenwoordigd door 14 merken, zal de Zero Emission Xperience, georganiseerd door Transportmedia op 27 september in Leuven, de gelegenheid bieden om bijna alle elektrische lichte bedrijfsvoertuigen op de Belgische markt te testen.

De groep Stellantis heeft zich bij de deelnemers gevoegd, wat betekent dat zijn vier merken deel zullen uitmaken van het panel: wagenparkbeheerders zullen elektrische bestelwagens kunnen testen van Addax, Cenntro, Citroën, Fiat Professional, Ford, Iveco, MAN, Maxus, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Stint en Volkswagen. Maar proefritten zijn slechts een deel van het programma, want experts op het gebied van alle soorten alternatieve energie (biobrandstoffen, e-brandstoffen, biogas, elektriciteit, waterstof) zullen ook aanwezig zijn op twee bijzonder levendige informatiesessies en diverse stands.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo