Firestone’s nieuwe vrachtwagenbanden gebruiken Enliten-technologie

Voor het eerst is een serie Firestone vrachtwagenbanden voorzien van Bridgestone’s Enliten technologie. “Voor een langere levensduur en meer efficiëntie”, benadrukt Firestone.

De door Bridgestone ontwikkelde Enliten-technologie zorgt naar verluidt voor een lager brandstofverbruik dankzij een tot 15% lagere rolweerstand op de stuur-, aandrijf- en trailerassen. Als gevolg hiervan heeft Bridgestone een kilometer rendement aangekondigd die tot 20% beter is dan die van zijn voorgangers en een verlaging van de kilometragekosten met 10%. De nieuwe FS424, FD624 en FT524 banden (voor stuur-, aandrijf- en trailerassen) zijn verkrijgbaar in 6 maten meer dan de vorige reeks (Firestone Plus). De eerste maten zijn al te koop en de andere maten komen in 2024 op de markt.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo