Petit Forestier komt met elektrische roadshow naar België

Verhuurbedrijf Petit Forestier is bezig met een verkoopoffensief in België. Het lanceert niet alleen een nieuw merk voor de verhuur van conventionele voertuigen (Zefirent), maar neemt ook steeds meer elektrische voertuigen in haar gamma op.

De Petit Forestier Groep heeft zich onder meer tot doel gesteld om tegen 2030 40% van haar vloot en 70% van haar nieuwe voertuigen om te schakelen naar elektrische aandrijving, om zo haar ecologische voetafdruk met gemiddeld 25% per voertuig te verminderen. Klanten kunnen nu al kiezen uit verschillende elektrische modellen: de Ligier Pulse 4, de Renault Kangoo E-Tech Maxi voor expresleveringen in stadscentra, de Iveco eDAILY of de Renault Master E-Tech voor grote bedrijfsvoertuigen en de Renault Trucks D16 E-Tech voor zware vrachtvoertuigen. En het gamma breidt zich voortdurend uit.

De Petit Forestier teams zijn ook opgeleid om de klanten specifieke ondersteuning te bieden bij hun energietransitieplan. Nieuwe verbonden diensten moeten de klanten ook in staat stellen om alle telematische gegevens van hun vlootbeheer optimaal te benutten: Smart Connect (een eenvoudige oplossing om het vlootbeheer te optimaliseren) en Smart Elec (een mobiele en flexibele herlaaddienst).

In België heeft Petit Forestier acht vestigingen: Melsele, Beringen en Gent in Vlaanderen, Neder-over-Heembeek en Huizingen rond Brussel en Luik, Naninne en Moeskroen in Wallonië. De vestigingen van Herstal en Gent zijn uitgekozen om de roadshow van de groep te organiseren. De roadshow doet Herstal aan op 24 april en Gent op 30 april.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo