[DVC2023] Group-GTS zet chauffeurs opnieuw in de kijker

Group-GTS neemt op donderdag 14 december voor de derde keer deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Hun chauffeurs kunnen allen rekenen op een persoonlijk cadeau, de truckers van andere bedrijven die bij GTS langskomen zullen eveneens warm worden onthaald. “Onze vrachtwagenchauffeurs zijn de bron van ons bestaan, al 40 jaar lang”, zegt HR manager Britt De Wilde.

Group-GTS (Geybels Transport Services) is een sterk groeiende transportonderneming die 40 jaar geleden werd opgericht door de familie Geybels. GTS heeft vestigingen in Tessenderlo, Geel en Kallo. De logistieke dienstverlener biedt heel wat oplossingen aan voor warehousing en transport met onder andere container, gekoeld en conventioneel vervoer. GTS doet dat met een moderne vloot aan trekkers die goed onderhouden worden en op regelmatige basis worden ingewisseld voor nieuwe voertuigen. Zo werden vorig jaar 24 nieuwe trekkers aangekocht, de nieuwe DAF XF 480 – the International Truck of the Year 2022.

“Voor een chauffeur is zijn vrachtwagen zeer belangrijk”, zegt Britt. “Daar zorgen we dan ook voor. We bieden onze chauffeurs comfortabele en moderne voertuigen aan met de nieuwste technologische inrichting en een gebruiksvriendelijke tablet in iedere wagen.”

“Onder de conventionele afdeling werken twee teams van Terberg-chauffeurs bij klanten, een zevental chauffeurs zijn gespecialiseerd in kraanwagens, andere chauffeurs geven dan weer dagelijks het beste van zichzelf op de trekkers met meeneemheftruck. Daarnaast vinden ook stackerchauffeurs bij Group-GTS een gading. Een van de troeven van Group-GTS is de veelzijdigheid aan jobs die we binnen het transport kunnen aanbieden. Het is dus zeker de moeite om ons te volgen op Linkedin, Facebook en Instagram.”

Warmste Truckrun

Net als andere bedrijven is Group-GTS voortdurend op zoek naar chauffeurs. “We zoeken gemotiveerde medewerkers die een passie hebben voor het beroep”, zegt Britt. “Vandaar onze deelname aan de Warmste Truckrun die vanuit onze site te Tessenderlo vertrok naar Hasselt. We zijn ook aanwezig op events zoals bijvoorbeeld de Truck Race in Zolder. We laten geen enkele kans of event voorbijgaan om Group-GTS en onze vacatures in de kijker te plaatsen, ook op social media zijn we zeer actief.”

“Buiten een correcte en tijdige loonverwerking, zorgen we voor een goede relatie tussen de chauffeur en zijn leidinggevende. Daarnaast zorgen we regelmatig voor leuke attenties op verschillende gelegenheden, connecteren we jaarlijks met onze chauffeurs op een uitgebreide ontbijtvergadering waar we op dat moment ook de nodige hernieuwde kledij bezorgen.”

Tijdens de eerste editie van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur bood Group-GTS alle chauffeurs die langskwamen gebak en koffie aan. Vorig jaar werd warme soep aangeboden en kregen alle eigen chauffeurs een persoonlijke kaart toegestuurd met een cadeaubon voor een lunchpakket onderweg. “Dit jaar zullen we opnieuw zorgen voor een persoonlijk cadeau voor onze eigen chauffeurs en zullen we de externe chauffeurs die komen laden of lossen op onze sites warm onthalen.”

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo