TransWest overgenomen door STEF

De STEF Groep kondigt de ondertekening aan van een overeenkomst voor de overname van TransWest. TransWest werd opgericht in 1957 en is gespecialiseerd in transport en logistieke diensten voor diepvriesproducten.

STEF is sinds 1989 aanwezig in het land en is gespecialiseerd in transport en logistieke diensten voor verse voedingsproducten in België. STEF Belgium heeft 500 medewerkers en 150 voertuigen. TransWest heeft op haar beurt meer dan 200 werknemers en een vloot van 250 voertuigen en opereert vanuit twee vestigingen in Oostkamp, West-Vlaanderen.

Christophe Gorin, Managing Director Noord-Europa van STEF Group, licht toe: “We zijn verheugd dat we deze overeenkomst met TransWest hebben bereikt. Deze fusie is ingegeven door de grote complementariteit van onze twee bedrijven en onze teams, die bekend staan om hun professionalisme.”

Paul en Jan Lambrecht, de Algemene Directie van TransWest: “STEF en TransWest delen al vele jaren dezelfde waarden en tradities: betrouwbaarheid, stabiliteit, knowhow in de diepvriessector en de ambitie om uit te blinken. Als diepvriesdivisie van STEF in België bereiden TransWest en zijn medewerkers zich voor op een mooie toekomst, gedreven door groei in de logistiek en de distributie van diepvriesproducten in België en de omliggende landen”.

De voltooiing van de overname is gepland voor eind oktober 2023.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo