Featured Video Play Icon

Transport & Logistics Belgium mikt op recordeditie DVC 2023: “Hopelijk nog meer exposure”

Het startschot is gegeven. Op 14 december vindt de derde editie plaats van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Het is duidelijk de bedoeling om het record van 400 deelnemende bedrijven te overtreffen. En daarom brachten we drie kopstukken van de koepelfederatie TLB (Febetra – TLV – UPTR) samen voor een vooruitblik. 

Hoe blikken jullie terug op de vorige edities?
Philippe Degraef (Febetra): “We lanceerden de eerste editie in een coronatijdperk. Een moeilijke opgave leek ons, maar het bleek zo een groot succes te zijn dat we vorig jaar een tweede editie hebben georganiseerd. 400 bedrijven hebben toen deelgenomen.”

Wat verwachten jullie van deze editie?
Lode Verkinderen (TLV): “Het is uiteraard heel mooi dat de chauffeurs één keer per jaar in de bloemetjes gezet worden. Dit jaar wordt het initiatief nog breder uitgedragen via de koepel Transport & Logistics Belgium waardoor de exposure nog breder wordt.”

Hoe willen jullie chauffeurs bedanken? 
Michaël Reul (UPTR): “Het beroep als vrachtwagenchauffeur is zeer belangrijk. Wij nodigen vervoerders uit om hun chauffeurs te bedanken voor het werk dat ze dagelijks doen. En dat steeds met een enorme motivatie.”

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo