Ligier Professional lanceert een nieuwe elektrische driewieler

Ligier Professional heeft net de Cargobike gelanceerd, een elektrische driewieler. De Franse fabrikant breidt hiermee zijn gamma elektrische voertuigen voor de laatste kilometers uit.

De Cargobike heeft een middenmotor die de twee achterwielen aandrijft en schijfremmen. De opslagruimte achterin kan tot 250 kg dragen. Er is ook een kleine bagagebak vooraan met een inhoud van 2 liter. Dankzij de verwisselbare accu is de actieradius onbeperkt. Dit micro-utilityvoertuig is ontworpen om pakketten of post te bezorgen in stedelijke gebieden, vooral voor de laatste kilometer. De Cargobike voegt zich bij het elektrische gamma van Ligier, dat bestaat uit de Pulse 3 (een elektrische scooter met 3 wielen en een laadvermogen van 80 kg) en de Pulse 4 (een kleine elektrische bestelwagen, waarvan de korte versie zonder rijbewijs kan worden bestuurd). De Cargobike zal in 2024 beschikbaar zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo