Ninatrans is Trucker of the Year voor Air Cargo Belgium

Op de ACB Awards 2023 is Ninatrans uitgekozen tot Trucker of the Year. De jury prees Ninatrans niet alleen voor zijn betrokkenheid bij het uitwerken van ideeën en projecten, maar ook voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van een duurzame en innovatieve community in het belang van alle leden van Air Cargo Belgium, de vereniging van het overgrote deel van de luchtcargo gemeenschap in België.

“Het is een geweldige beloning,” zegt CEO Benny Smets. “Ik denk dat we het te danken hebben aan onze inspanningen om duurzamer transport te promoten. Tot nu toe betekende dit investeren in alternatieve brandstoffen zoals LNG en HVO, maar we doen er ook alles aan om vracht te consolideren en onnodige kilometers te elimineren. ACB heeft ook onze wens erkend om zo snel mogelijk over te stappen op CO2-vrije aandrijfsystemen.”

Het is niet de eerste keer dat Ninatrans in de lauweren wordt gezet. Twee jaar geleden ontving de firma uit Heverlee de milieuprijs bij de Cargo Awards van Brussels Airport.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo