Solutrans: Thermo King zet elektrische oplossingen in de kijker

Emissievrije koeloplossingen staan centraal op de stand van Thermo King op Solutrans. Hoogtepunten zijn de komst van een nieuwe koelunit voor lichte bedrijfsvoertuigen en de integratie van de Advancer-e koelunit voor opleggers met een BPW elektrische as.

De Advancer-e kan worden gevoed door accu’s, het lichtnet of via AxlePower technologie die gezamenlijk is ontwikkeld door Thermo King en BPW. Deze technologie is volledig onafhankelijk van de trekker en combineert de BPW ePower as met de Thermo King koelunit en energiemanagementtechnologie. Dit systeem levert de energie die de koelunit nodig heeft door de energie om te zetten die de ePower-as tijdens normaal gebruik van het voertuig terugwint. De energie wordt opgeslagen in een hoogspanningsbatterij en hergebruikt om de koelunit van energie te voorzien, zelfs wanneer de oplegger stilstaat.

Kässbohrer heeft ook aangekondigd dat het een koeloplegger op de markt gaat brengen die is uitgerust met het door Thermo King en BPW ontwikkelde systeem.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo