Nieuwe pallettruck van Clark met lithium-ion technologie

Het voertuig met de modelaanduiding PWio20 heeft een hefvermogen van 2000 kg en is ontworpen voor veeleisende toepassingen.

De pallettruck wordt geleverd met een krachtige Li-Ion batterij met lange levensduur en een geïntegreerde lader. De Li-Ion batterij heeft een capaciteit van 24 volt (100 Ah) en kan op elk moment en binnen zeer korte tijd worden opgeladen – bijvoorbeeld tijdens pauzes – zonder de batterij te beschadigen of de levensduur te verkorten, meldt de fabrikant.

De draaicirkel van de PWio20 is 1320 mm. De lengte van het chassis is slechts 470 mm (L2-maat) met een totale breedte van 714 mm en een leeggewicht van 280 kg. Dit maakt de PWio20 licht en compact, wat een voordeel is voor gebruik in kleine werkruimtes – zoals opslagzones of verkoopruimtes – of om mee te nemen op de vrachtwagen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo