Featured Video Play Icon

Nortraffic over Dag van de Vrachtwagenchauffeur: “Op lange termijn doorgaan met onze chauffeurs”

“De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is het ideale moment om de chauffeurs eens in de picture te zetten”, zegt Dirk Desoete van Nortraffic NV. “Chauffeurs staan om 2 à 3 uur ’s nachts op en moeten dan dikwijls bij 10 tot 12 klanten gaan lossen. Het zijn mensen die met hart en ziel hun beroep uitoefenen.”

De Belgische Northfreeze Group verzorgt zowel de opslag, het transport en de distributie van koude, diepgevroren en droge goederen. Dankzij de diensten van Northfreeze Group, worden producten opgehaald en gestockeerd en worden ze op uw vraag per pallet geleverd bij uw klanten in de Benelux en Noord-Frankrijk. De afdeling Nortraffic tekent voor het transport en de distributie voor klanten van Northfreeze én derden. 
Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer voor retail en groothandel, doorheen de Benelux en Noord-Frankrijk.

“We gaan op donderdag 14 december onze mensen verwennen met een hapje en een drankje. Zo willen wij bewijzen dat we op lange termijn met hen willen doorgaan en ook zeer tevreden zijn met de prestaties van de chauffeurs die hier al lang zitten”, besluit Desoete.

Doe ook mee aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op 14 december 2023. Registreer je initiatief GRATIS op www.dvc2023.be.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo