Featured Video Play Icon

[VIDEO] Magetra Group: staalspecialist met familiaal karakter

Magetra Group is een belangrijke speler in transport en logistiek in België. Met 550 werknemers heeft het bedrijf momenteel een omzet van 100 miljoen euro. De groep heeft zijn familiale karakter en de daarbij horende spirit behouden. Magetra Group is in de loop der jaren gediversifieerd, maar zijn kernactiviteit is dezelfde gebleven: staal.

Magetra Group is een nationale en internationale transporteur, multimodale operator en logistiek dienstverlener met verschillende vestigingen in Europa. De Groep verzorgt dagelijks meer dan 750 zendingen naar Europese landen, voornamelijk Frankrijk, Italië, Duitsland, de Benelux, Spanje en Oost-Europa. Om zijn opdrachten uit te voeren, beschikt Magetra Group over een vloot van meer dan 325 voertuigen en tal van partners in Europa.

Met een oppervlakte van 100.000 m², verdeeld over 3 logistieke vestigingen, biedt Magetra Group de beste oplossingen voor opslag, ordervoorbereiding en diensten op maat. Het multimodale platform van Bierset, gelegen in de buurt van de luchthaven van Luik en naast de spoorterminal, beschikt over een grote vloot van ruim 500 wissellaadbakken voor het vervoer van alle soorten goederen.

Magetra Group draagt niet alleen zorg voor de planeet, maar ook voor zijn mensen: een prettige werkinfrastructuur, uitrusting van goede kwaliteit… alles wordt gedaan om het welzijn op het werk te bevorderen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo