Volta Trucks wordt overgenomen

Elektrische vrachtwagenfabrikant Volta Trucks heeft een koper gevonden in Luxor Capital, een Brits hedgefonds dat al aandeelhouder was van het bedrijf. Technisch gezien zijn de Britse activa van Volta Trucks gekocht door een nieuw bedrijf genaamd Volta Commercial Vehicles Ltd, dat gecontroleerd wordt door Luxor Capital. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de doorstart van de industriële en commerciële activiteiten van Volta Trucks. Geen enkel lid van het Volta Trucks team heeft commentaar gegeven op de overname door Luxor Capital. Het enige commentaar dat in dit stadium van de deal beschikbaar is, is van Andrea Jakes, managing director van Alvarez & Marsal, het bedrijf dat na het faillissement werd aangesteld als curator van de activiteiten van Volta Trucks in het Verenigd Koninkrijk: “We zijn blij dat we de toekomst van Volta Trucks hebben veiliggesteld door de overname door Volta Commercial Vehicles Ltd mogelijk te maken.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo