Xwift neemt CTS over

Xwift heeft expeditiebedrijf CTS (Customised Transport Solutions) uit Zedelgem overgenomen. Dit is de tweede overname van Xwift sinds het begin van het jaar.

CTS werd opgericht door Maurice De Cock in 2006 en staat bekend om haar transportbeheerdiensten voor Renson in Waregem. Dit is de eerste keer dat Xwift een bedrijf overneemt dat geen vrachtwagens bezit of chauffeurs in dienst heeft. “Deze strategische stap is een mijlpaal voor Xwift en opent een scala aan nieuwe mogelijkheden om haar klanten een uitgebreider assortiment aan transportdiensten aan te bieden. Expeditie is een dienst die we nog niet aan onze klanten konden aanbieden. Hiermee transformeert Xwift tot een complete one-stop shop, waarbij de gehele transportflow volledig beheerd kan worden. We zullen voortbouwen op de solide relaties die CTS heeft opgebouwd met haar klanten om een naadloze overgang te verzekeren voor alle betrokken partijen”, zegt CEO Pieter Denys van Xwift.

De overname zal resulteren in een geconsolideerde omzet van 40 miljoen euro en een team van 300 medewerkers binnen de Xwift-groep.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo