Bakker Logistiek definitief van STEF

STEF heeft de overname van Bakker Logistiek succesvol afgerond, na het positieve advies van de Nederlandse mededingingsautoriteiten en de afronding van de wettelijke inspraakprocedures. Hiermee versterkt  de Franse groep haar netwerk in Nederland met zes nieuwe vestigingen.

STEF Nederland heeft 400 medewerkers en meer dan 100 voertuigen. Bakker Logistiek is veel groter : het is één van de grootste temperatuur gecontroleerde bedrijven in Nederland, met 1400 medewerkers en een vloot van 325 voertuigen. Op operationeel gebied vullen de twee bedrijven elkaar aan: STEF Nederland is gespecialiseerd in transport en logistieke diensten voor voedingsmiddelen (gekoeld en diepgevroren), waarbij Bakker Logistiek ook gespecialiseerd is in verpakkingsdiensten voor voedingsmiddelen (ambient en gekoeld).

Bakker Logistiek heeft zes vestigingen op drie locaties (Zeewolde, Tilburg en Heerenveen), met een oppervlakte van 170.000 m² en 205.000 palletplaatsen en twee dedicated winkeldistributieactiviteiten in Deventer en Gieten. STEF Nederland heeft vier vestigingen op drie locaties: Bodegraven, Eindhoven en Raalte.

Christophe Gorin, General Manager Noord-Europa van de STEF groep, licht toe: “We zijn zeer verheugd om de teams van Bakker Logistiek officieel te verwelkomen bij de STEF groep. De nieuwe entiteit die we gaan creëren zal een belangrijke aanwinst zijn ten dienste van al onze klanten en zal ons positioneren als een belangrijke speler op het gebied van transport, logistiek en verpakkingsactiviteiten van voedingsmiddelen in Noord-Europa.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo