Bobcat presenteert zich voluit als handlingspecialist op LogiMAT

Bobcat kent u als producent van kleine graafmachines, in die mate dat de merknaam een soortnaam is geworden. Na de integratie van de vorkheftrucks en het magazijnequipment van Doosan in het Bobcat-portfolio profileert het merk zich nu ook als leverancier van handlingvoertuigen. De logistiekbeurs LogiMAT (Stuttgart, 19-22 maart) wordt hét moment om voor het eerst kennis te maken met het nieuwe Bobcat-gamma. 

Als gevolg van de wereldwijde rebranding worden de  producten met ingang van 1 januari 2024 geproduceerd in het kenmerkende Bobcat-design. Dat het Bobcat-gamma nu wordt uitgebreid met voertuigen voor het magazijn is volgens het merk een logische stap, als aanvulling op het gamma laders en verreikers die in het verleden al met ‘logistieke’ accessoires konden worden uitgerust.

Tijdens de LogiMAT 2024 presenteert Bobcat producten zoals elektrische vorkheftrucks, dieselvorkheftrucks, orderverzameltrucks en magazijnmaterieel zoals pallettrucks en stapelaars. Het gamma omvat nu verschillende productlijnen: een serie dieselvorkheftrucks met een hefvermogen van 2 tot 16 ton; een serie LPG-vorkheftrucks met een hefvermogen van 2 tot 7 ton en een serie elektrische vorkheftrucks met een hefvermogen van 1,2 tot 10 ton. De laatstgenoemde serie biedt ook een lijn elektrische vorkheftrucks met drie wielen voor lichte werkzaamheden van 1,2 tot 2 ton. Het programma magazijnequipment bestaat uit pallettrucks, stapelaars en orderverzameltrucks.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo