Een nieuwe Thermo King koelunit voor elektrische LBV’s

Thermo King is gestart met de productie van een nieuwe elektrische koelunit die ontworpen is voor elektrische lichte bedrijfswagens die in stedelijke omgevingen rijden. De E-500e is verkrijgbaar in single- en multi-tempuitvoering.

De E-500e is volledig nieuw ontworpen. De stroom wordt rechtstreeks geleverd door de accu van het voertuig, waardoor er geen extra accu nodig is en de koelunit blijft werken terwijl het voertuig stilstaat of wordt opgeladen. De hogesnelheidscompressor werkt echter op een motortoerental dat onafhankelijk is van de snelheid van het voertuig. Volgens Davide Fusciani, productmanager bij Thermo King, zorgen invertertechnologie, een gepatenteerd vermogensbeheersysteem en realtime communicatie tussen de unit en het voertuig voor maximale koelprestaties en energie-efficiëntie met een minimale impact op de actieradius van het voertuig.

E-500e koelmachines kunnen worden gemonteerd in bestelwagens, chassis cabines en andere conversies. Ze zijn ook tot twee keer lichter dan vergelijkbare koelmachines.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo