Hamann opent nieuw crossdock-magazijn in Wetteren

Afgelopen maand opende Hamann International Logistics een nieuw crossdock-magazijn aan de Vantegemstraat in Wetteren. Daarmee speelt het bedrijf in op de sterke stijging van internationale groepage-activiteiten en de toegenomen vraag naar opslag en handling van goederen.

In 2023 werd gestart met de werken om de site aan de Vantegemstraat 3 in Wetteren verder uit te breiden naar de overkant van het industrieterrein. Het gloednieuwe crossdock-magazijn werd uitgerust met 34 laadkaaien en werd in januari in gebruik genomen.

Het bedrijf beschikte in Wetteren reeds over een crossdock- of overslagmagazijn, waar goederen na levering onmiddellijk vertrekken naar klanten. De nieuwe locatie laat echter toe om klanten nog beter te bedienen en doorlooptijden te verzekeren.

De ingebruikname van de nieuwe locatie betekende ook meteen een uitbreiding van de opslagcapaciteit van het logistieke bedrijf. Het vroegere overslagmagazijn kreeg immers een nieuwe functie als opslagmagazijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo