Logistieke treinen van Linde aangepast aan binnen-of buitendienst

De logistieke treinen van de Duitse producent Linde kunnen vanaf nu op maat worden uitgerust voor een specifieke inzet binnen of buiten. Dit is mogelijk gemaakt door de nieuwe trailerframes die door elektrische trekkers kunnen worden voortgetrokken.  

De Linde LT06 M, LT10 M en LT10 W-aanhangers zijn ontworpen voor binnentoepassingen en hebben laadvermogens van 600 tot 1.000 kg. De frames met de letters M in de naam kunnen vanaf één zijde worden geladen en zijn bijgevolg geschikt voor transport tussen vooraf gedefinieerde begin- en eindpunten. De W-frames met laadvermogens tot 1.000 kg kunnen langs beide zijdes worden geladen en gelost, waardoor ze flexibeler kunnen worden ingezet.

De LT16 Ch en LT16 BMh-modellen zijn daarentegen geoptimaliseerd voor gebruik in buitengebieden. Hun elastische wielen absorberen de schokken en trillingen van oneffen ondergronden, terwijl de frames tot 2.000 kg kunnen dragen. Bovendien beschikken ze over vierwielbesturing voor een hoge stabiliteit en een hydraulisch hefsysteem voor het voorzichtig optillen van trolleys.

Aanvullend op logistieke treinen omvat het Lind- assortiment ook een gamma aan trolleys voor lasten tot 1.000 kg voor het transport van palletten en laadbakken en kunnen worden uitgerust met modulaire rekken voor kleine ladingdragers. Een optioneel verkrijgbaar begeleidingssysteem ondersteunt bestuurders op complexe routes met variabele eindpunten, en leidt hen langs de optimale route naar hun individuele bestemmingen.

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo