Maakt Fiat come-back op pick-up markt?

Sinds de integratie van Fiat in Stellantis zijn er veel vragen geweest over de toekomst van het merk. Het assortiment bedrijfsvoertuigen is nu samengevoegd met dat van de andere merken van de groep, maar daar zou in de toekomst verandering in kunnen komen als we CEO Olivier François mogen geloven.

Hij is te zien in een promotievideo waarin hij aankondigt vanaf dit jaar één nieuw model per jaar uit te brengen, maar ook het merk Panda opnieuw lanceert, dat in de toekomst verschillende modellen zou kunnen omvatten, waaronder een pick-up. Dit model, in eerste instantie bedoeld voor Zuid-Amerika, zou ook in Europa op de markt moeten komen, als we Olivier François mogen geloven.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo