Group-GTS Goes Dutch!

De Limburgse logistieker Group-GTS heeft grote ambities voor de Nederlandse markt. Om zijn aanwezigheid daar te bevestigen, heeft het onlangs een partnerschap gesloten met niemand minder dan voetbalclub PSV Eindhoven.

“We zijn al sterk aanwezig in de havens van Antwerpen en Rotterdam, maar we willen onze aanwezigheid in het Nederlandse hinterland verder ontwikkelen, en de provincies Brabant en Limburg zijn de gebieden waar we onze activiteiten verder willen ontwikkelen”, legt Ben Geybels, CEO van Group-GTS, uit. Group-GTS heeft momenteel een vestiging in Rotterdam, maar wil ook meer hun netwerk uitbreiden in de regio van Nederlands Brabant en Limburg.

“We delen met PSV dezelfde waarden van passie, doorzettingsvermogen en dezelfde wil om te winnen. Onze samenwerking met een club als deze vergroot niet alleen onze naamsbekendheid in de regio, maar biedt onze klanten ook unieke ervaringen door ze uit te nodigen in het Philipsstadion”, legt Ben Geybels uit.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo