Steven Dedoncker wordt Country Manager bij Active Ants Belgium

Steven Dedoncker is de opvolger van Gert Hellemans als country manager Belgium bij bpost-dochter Active Ants. Dedoncker was er als Operation Manager al bij sinds de start van Active Ants België. U kunt kennismaken met Steven Dedoncker in de recentste uitzending van Logistics TV.

Dedoncker wil Active Ants in België stevig doen groeien. “We willen dit jaar groeien van een goede 700.000 pakketjes naar 1.6 miljoen pakjes voor 2024, dat alles ondersteund door een goede service die onze klanten nog steviger aan ons gaan binden.”

Steven Dedoncker maakt zijn TV-debuut in onze uitzending Logistics TV 40, die u hier kunt bekijken: https://youtu.be/gH6b85Rbj2A

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo