(Autotechnica) Inspectron, een Europese primeur van Snap-On

Met Inspectron introduceert Snap-on Tools een Europese primeur: diagnose en inspectie op afstand op basis van beelden. Dit bespaart de klant enorm veel tijd en geld, terwijl het product meer flexibiliteit biedt. Opmerkelijk zijn ook gereedschapssets die geschikt zijn voor de meeste werkzaamheden aan elektrische, hybride en waterstofvoertuigen, gereedschapssets en gereedschapswagens aangepast aan de verschillende specialiteiten van de werkplaats, en het ‘Snap-on measuring is knowing’ programma, ter aanvulling van de diagnose voor een nauwkeurig onderzoek van het voertuig met behulp van een geschikt meetapparaat.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo