Coastair Chartering is failliet

Coastair Chartering, gevestigd in Grâce-Hollogne, is op 12 februari failliet gegaan. Het bedrijf opereerde als luchtvrachtexpediteur, voornamelijk vanuit Liege Airport.

Coastair Chartering was vanaf 2020 snel gegroeid, met name door het beheer van meer goederenstromen van en naar Liege Airport. Het zou verhuizen naar een gloednieuw hoofdkantoor in Luik Logistics, in een door de Luxemburgse groep Wallenborn gebouwde site. Coastair baatte ook tweedelijnsmagazijnen uit in Luik en Tongeren.

In juli 2022 werden de activiteiten van Coastair Chartering die niet rechtstreeks verband hielden met luchtvervoer overgedragen aan een nieuwe vennootschap (Skyhouse SRL). Sinds 5 februari 2024 is deze vennootschap het voorwerp van een gerechtelijke reorganisatieprocedure.

Coastair had ongeveer 45 mensen in dienst.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo