DKW Transport heeft de activiteiten van Rosantra overgenomen

De activiteiten van Rosantra (Transporteur van het Jaar in 2016) zijn overgedragen aan een ander bedrijf dat gecontroleerd wordt door de familie De Kimpe, die al een ander transportbedrijf (DKW Transport) uitbaat in Hamme.

Rosantra beschikt over een vloot van 38 voertuigen. Het bedrijf werd in 1994 opgericht door Antoine Schamphelaere en in 2000 overgenomen door zijn dochter Nancy Luypaert Schamphelaere. De activiteiten omvatten algemeen internationaal vervoer, containervervoer en transport met meer gespecialiseerd materieel. Naast Rosantra is er Rosantra Logistiek, dat werd overgenomen door Kaatje en Maarten De Kimpe.

Deze laatste baten een ander transportbedrijf (DKW Transport) en een multimerkgarage uit op hetzelfde industrieterrein Zwaarveld in Hamme. “We moesten uitbreiden en de kans deed zich voor om de site van Rosantra over te nemen, op een paar honderd meter van onze woonplaats”, legt Kaatje De Kimpe uit. “Daarom hebben we op 1 november 2023 Rosantra Logistiek overgenomen en het personeel en de klantenportefeuille van Rosantra overgenomen. De activiteiten gaan verder onder de naam Rosantra, omdat ze totaal verschillend zijn van die van DKW Transport.” Dit tweede bedrijf is actief in de bouwsector en vervoert o.a. cement voor CBR, asfalt, kippers en schuifvloeropleggers. Het heeft momenteel een vloot van 13 voertuigen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo