Jorn Bruyninckx aangesteld als Business Development Director voor Panattoni België

Logistiek vastgoedontwikkelaar Panattoni kondigt de benoeming aan van Jorn Bruyninckx als Business Development Director voor Panattoni België. Bruyninckx verdiende zijn strepen bij Goodman.

Jorn Bruyninckx gaat zich bij Panattoni België richten op het identificeren, aankopen en ontwikkelen van nieuwe geschikte bedrijfslocaties voor onder andere logistiek en industrie. Naast gevestigde locaties zal zijn aandacht uitgaan naar het ontwikkelen van nieuwe regio’s en industriële herontwikkelingen (ook wel bekend als brownfields).

Bruyninckx over zijn benoeming bij Panattoni: “Panattoni is een internationale ontwikkelaar met een sterke reputatie en een bewezen staat van dienst als de grootste ontwikkelaar in Europa. De Belgische markt is dynamisch en biedt een schat aan groeikansen. De mogelijkheid om de aanwezigheid van Panattoni in België verder te ontwikkelen is voor mij dan ook een unieke kans die ik met beide handen grijp.”

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur Panattoni België, voegt hieraan toe: Met Jorn Bruyninckx verwelkomen we een zeer gewaardeerde allround ontwikkelaar in ons nieuwe, ambitieuze Belgische team. Zijn uitgebreide ervaring, kennis van de Belgische markt en bewezen trackrecord in de logistieke vastgoedsector gaan ons helpen om onze groei in België te realiseren.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo