Hier zijn de genomineerden voor de Green Truck Award 2024!

Het terugdringen van de milieu-impact wordt steeds meer een belangrijk aandachtspunt voor vrachtwagenparken. Verschillende van hen hebben zich kandidaat gesteld voor de Green Truck Award 2024, die Transportmedia op 7 mei zal uitreiken.

Vorig jaar won Tailormade Logistics de award tijdens de 30e Transport & Logistics Awards dankzij het toegenomen gebruik van alternatieve vervoersmiddelen en een aantal projecten op het gebied van alternatieve aandrijving. De opvolger van Tailormade Logistics wordt een van de volgende bedrijven:

  • Transport De Rudder
  • Group-GTS
  • Point Chaud
  • Schenker Belgium

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo