S-Series Electric van Clark onthuld op LogiMAT

Clark presenteert de nieuwe S-Series Electric voor het eerst aan het publiek op LogiMAT in Stuttgart.

Met de SE25-35 elektrische vorkheftrucks met hefcapaciteiten van 2,5 tot 3,5 ton lanceert Clark Europe de eerste generatie elektrische vorkheftrucks die – net als hun tegenhangers met verbrandingsmotor – worden gekenmerkt door de eigenschappen Smart, Strong en Safe.

Met zijn geavanceerde slimme display met geïntegreerde achteruitrijcamera, veiligheidssystemen en extra uitrusting is de SE25-35 serie geschikt voor intensief binnen- en buitengebruik.

Naast een servicevriendelijk en robuust ontwerp zijn er een aantal ideeën voor het verbeteren van de bediening en ergonomie in het design van de vorkheftrucks verwerkt, zoals de intuïtieve richtingverandering die is geïntegreerd in de hydraulische hendels of minihendels en de elektrische parkeerrem, die voorkomt dat het voertuig onbedoeld versnelt of achteruit rolt.

Nog opmerkelijk: bestuurders hebben de mogelijkheid om de energiebron van het voertuig te veranderen en de software dienovereenkomstig aan te passen zonder veel extra moeite wanneer de toepassingseisen veranderen. De bestuurder kan de vorkheftruck bedienen met de klassieke loodzuur-batterij of, indien nodig, overschakelen op de krachtige Clark-lithium-ion-technologie, die bijzonder effectief zou zijn voor toepassingen met meerdere shiften.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo