Rekruteringsintenties nemen toe

Volgens de Jobbarometer van ManpowerGroup zou de rekruteringsactiviteit in de sector Transport/Logistiek in het tweede kwartaal van 2024 kunnen toenemen. 40% van de werkgevers die in januari in deze sector zijn ondervraagd, verwachten hun personeelsbestand tegen het einde van juni 2024 uit te breiden, terwijl 15% van plan is personeel te ontslaan. 43% van de ondervraagde werkgevers verwacht geen verandering. De Nettotewerkstellingsprognose bedraagt dus +25%. Dit is een stijging van 6 punten ten opzichte van het vorige kwartaal en 8 punten ten opzichte van het tweede kwartaal van 2023. De sector Transport/Logistiek overtreft ook de nationale gemiddelde.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo