SSI Schäfer stelt Peter De Henau aan als Managing Director België en Nederland

Met ingang van 11 maart is Peter De Henau benoemd tot Managing Director België en Nederland bij SSI Schäfer.

Peter De Henau is al meer dan 30 jaar actief in de sector van material handling en intralogistiek. Met een ingenieursachtergrond en meer dan 24 jaar ervaring als Managing Director bij integrators voor totaaloplossingen zoals Swisslog (19 jaar) en Savoye (4 jaar), zal Peter De Henau de BeNeLux-organisatie met kantoren in Nederland en België leiden. Hij zal werkzaam zijn in de twee kantoren in Leuven (BE) en Oosterhout (NL).

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo