FB Logistics neemt Number One over

FB Logistics, gespecialiseerd in spoedtransport, temperatuurgecontroleerd transport en cross-docking, heeft in januari het Brusselse Number One overgenomen. Zoals CEO Patrick Boketi uitlegt, vullen de activiteiten van beide bedrijven elkaar perfect aan.

FB Logistics stelt een honderdtal mensen tewerk in drie vestigingen: Brucargo (waar het hoofdkantoor is gevestigd), Courcelles en Deerlijk. Het bedrijf beheert een zeer gevarieerd wagenpark, gaande van bestelwagens voor expresvervoer tot 44 ton combinaties. “Number One is ook gespecialiseerd in sneltransport, maar dan voornamelijk met bakwagens. Van onze kant waren we sterk aanwezig met trekker-opleggercombinaties en met een honderdtal bestelwagens, maar we hadden een tekort aan middelzware voertuigen, bijvoorbeeld om 18 pallets met een lading van 10 tot 12 ton te vervoeren. Daarom besloten we Number One over te nemen,” legt Patrick Boketi uit.

Number One beheert een vloot van 23 voertuigen en heeft een dertigtal mensen in dienst. Die hebben de overstap gedaan naar FB Logistics. Ook de planning wordt geleidelijk samengebracht in één enkel systeem van FB Logistics. Door deze overname zal de omzet van FB Logistics met ongeveer 25% stijgen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo