Ontime Transport: snel en persoonlijk [ADVERTORIAL]

Ontime Transport, gevestigd in Luik, is sinds 2007 gespecialiseerd in B2B expressdiensten en is in heel Europa actief. Het bedrijf werkt met een vloot bestelwagens die mee instaan voor een uiterst snelle afhandeling en persoonlijke ondersteuning van elke zending, van één enkel pakket tot een volledige pallet.

Ontime Transport is geen doorsnee koeriersbedrijf. Zijn credo luidt ‘exclusieve afhandeling gebaseerd op een uitzonderlijke reactiesnelheid’.

“Wanneer een klant ons belt en wij hun verzoek accepteren, kunnen we indien nodig meestal binnen een half uur laden”, legt manager Alen Javorovac uit. “Wanneer we een pakket ophalen, zijn de chauffeur en het voertuig er bovendien 100% op gericht om het van punt A naar punt B te brengen, zonder omwegen of tussentijds laden/lossen.”

Ontime Transport verwerkt zendingen tot één ton: van monsters tot pallets met allerhande producten. Ze worden vervoerd door een vloot die volledig bestaat uit lichte bedrijfsvoertuigen: bestelwagens, middelgrote en grote voertuigen met of zonder laadklep. Zo’n tien voertuigen in totaal voor evenveel chauffeurs, aangevuld met een aantal onderaannemers om pieken in de activiteit op te vangen.

5-sterrenservice

70 tot 80% van de opdrachten van Ontime Transport zijn internationaal. Vanuit Luik is het bedrijf in heel Europa actief. “We hebben voertuigen die vooral naar Duitsland en Frankrijk vertrekken, maar ook naar het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Denemarken. Door enkel met een vloot van bestelwagens te werken, vermijden we de rijtijd-, snelheids- en toegangsbeperkingen waaraan vrachtwagens onderworpen zijn. Deze benadering van express maakt ons veel efficiënter, terwijl we toch tot 8 pallets vervoeren in sommige van onze bestelwagens.”

Het voertuigenpark van Ontime Transport is bewust niet beletterd en de vernieuwingsfrequentie ligt uitzonderlijk hoog: 2,5 tot 3 jaar. “Dit is erg belangrijk voor onze opdrachtgevers, die ons over het algemeen hun merkimago toevertrouwen”, voegt Javorovac eraan toe. “Ze kunnen er zeker van zijn dat we altijd bij hun klanten aanbellen met nieuwe of zeer recente voertuigen en met chauffeurs die hun vak verstaan. Want de kwaliteit van ons personeel is één van onze handelsmerken. Veel van onze chauffeurs werken al jaren bij ons.”

Deze loyaliteit is het resultaat van de positieve sfeer en de vertrouwensrelatie die dit bedrijf op mensenmaat met zijn medewerkers heeft weten op te bouwen. Dit is zeker één van de belangrijkste componenten van de constante kwaliteit van dienstverlening die Ontime Transport zijn klanten biedt.

ONTIME TRANSPORT SRL

  • Rue Bastin, 205 – 4020 Liège
  • Tel: 0498/11.66.86
  • E-mail: info@ontimetransport.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo