De werkveiligheid van bestelwagenchauffeurs: exclusieve (praktijk-)inzichten, strategieën en hulpmiddelen [ADVERTORIAL]

Bestelwagenchauffeurs vormen steeds meer en meer de onzichtbare ruggengraat van onze moderne samenleving. Of het nu gaat om het bezorgen van online bestellingen, het tillen van zware apparaten of het uitvoeren van cruciale reparaties – zij zijn degenen die ervoor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Daarom stelt Webfleet de vraag hoe veilig het eigenlijk is voor hen en hoe deze veiligheid valt te verbeteren. Dit staat centraal in de nieuwste whitepaper van Webfleet.

Ontdek de uitdagingen en risico’s

In deze whitepaper worden verschillende uitdagingen en risico’s blootgelegd waarmee bestelwagenchauffeurs op dagelijkse basis geconfronteerd worden. Verder ontdek je op welke manier het waarborgen van veiligheid cruciaal kan zijn voor zowel welzijn, als voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Chauffeurs zijn namelijk niet zomaar werknemers, het zijn waardevolle assets.

Veiligheid op de wegen

Binnen het onderzoek van Webfleet staat de verkeerssituatie centraal. Hoewel het aantal verkeersdoden jarenlang gestaag afnam, is er in 2022 plots een alarmerende stijging. De analyse werpt licht op deze zorgwekkende evolutie en benadrukt de cruciale rol van verkeersmaatregelen. In hun whitepaper focussen ze op de impact op bedrijfsactiviteiten en chauffeurs.

De grootste uitdagingen voor bestelwagenchauffeurs

In het Europese rapport van Webfleet staan exclusieve inzichten van bijna 1000 bestelwagenchauffeurs. Leer meer over de dagelijkse realiteit van de bestelwagenchauffeurs, de obstakels waarmee ze te maken krijgen, en ontdek welke vormen van ondersteuning noodzakelijk zijn.

Hulpmiddelen en strategieën voor bestelwagenbeheer

Tot slot biedt de whitepaper verschillende veiligheidsmaatregelen die u kunt nemen om nu én in de toekomst zowel uw chauffeurs als uw voertuigen te beschermen. Dit aan de hand van inzichten en tips, zoals AI-camera’s in de cabine en geavanceerde bandenoplossingen.

Lees over essentiële inzichten voor een veiligere, efficiëntere operatie en leer van praktijkvoorbeelden, succesverhalen en effectieve strategieën. Download deze whitepaper en optimaliseer uw bestelwagenbeheer.

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo