Tony De Pauw neemt afscheid als co-CEO van WDP

In aanloop naar de 25ste verjaardag van de beursintroductie van WDP in juni, heeft Tony De Pauw besloten om zijn functie als co-CEO van WDP neer te leggen, en dit met ingang van 1 juli 2024.

De Pauw blijft actief binnen WDP, onder andere als speciaal adviseur bij de verdere ontplooiing van de activiteiten in Frankrijk en Duitsland. Tony De Pauw blijft lid van de Raad van Bestuur van WDP als actieve vertegenwoordiging van de referentieaandeelhouder, de familie Jos De Pauw.

“Met het afscheid van Tony als co-CEO, neemt onze jarenlange tandem dan wel formeel een einde, toch ben ik ervan overtuigd dat de drive, de ervaring en de kennis die hij onze onderneming in een andere rol zal bieden, van onschatbare waarde zullen blijven voor de verdere uitbouw van WDP,” zegt Joost Uwents, co-CEO van WDP.

foto: Joost Uwents en Tony De Pauw ©️ WDP

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo