Montea breidt portfolio verder uit in Duitsland

Montea heeft een groot logistiek park in de haven van Hamburg aangekocht. De totale investering bedraagt ca. € 50 miljoen.

Vastgoedontwikkelaar Montea verwerft een logistiek park met een totale verhuurbare oppervlakte van 63.500 m² in Hamburg. De aankoop betekent een verdere uitbreiding van de aanwezigheid van Montea in Duitsland.

“Met deze investering kunnen we onze aanwezigheid in Duitsland aanzienlijk versterken en onze focus op haven- en luchthavenlocaties verderzeten. 53% van onze huidige portefeuille is multimodaal. Ons doel is om verder te groeien in Duitsland – zowel via acquisities als ontwikkelingen,” zegt Patrick Abel, Country Director Duitsland bij Montea.

Met deze transactie bezit Montea nu drie logistieke gebouwen in Duitsland. Naast de meest recente aankoop in Hamburg, bezit Montea een volledig verhuurde commerciële site van 8,3 hectare in Mannheim, waar een logistiek gebouw zal worden gebouwd na afloop van het huidige huurcontract. Montea bezit ook een terrein van 2,8 hectare in Leverkusen, verworven als onderdeel van een sale-and-leaseback. Aan het eind van de huurperiode zal ook daar een modern logistiek gebouw worden ontwikkeld.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo