Apollo Tyres breidt assortiment banden uit

Apollo Tyres heeft een aantal nieuwe maten toegevoegd aan haar Europese assortiment. De eerste is de maat 385/55 R22.5 voor de EnduMile LHT opleggerband, die vorig jaar op de markt werd gebracht in 385/65 R22.5 en een A-waardering kreeg voor zowel rolweerstand als geluidsniveau. Er is ook een 295/80-band toegevoegd aan de EnduRace RD2-serie voor regionaal transport, die al verkrijgbaar is in 315/70 en 315/80. Deze band wordt vooral gekenmerkt door zijn lage rolweerstand. Deze band wordt vooral gekenmerkt door zijn goede prestaties op nat wegdek (label B).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo